Home News Primary Grade 2 Students Exploring Fractions
Grade 2 Students Exploring Fractions PDF Print E-mail
Written by Ibu Oktaviana W.
Friday, 21 December 2018 10:38

Grade 2 students have explored the materials about fractions. As one of the learning experiences, they brought sandwiches to school and worked in pairs to cut them in halves and quarters. Real life experiences really help students understand the materials better and realise the importance of maths in their lives. Well done, Grade 2!

Siswa kelas 2 telah mengeksplorasi materi tentang pecahan. Sebagai salah satu kegiatan pembelajaran, mereka membawa sandwich ke sekolah dan bekerja berpasangan untuk memotong sandwich dalam 2 dan 4 bagian, untuk memahami konsep pecahan setengah dan seperempat. Belajar dengan konteks kehidupan nyata membuat mereka memahami materi dengan lebih baik dan pentingnya matematika dalam kehidupan. Bagus sekali hasil kerja kalian, kelas 2!